Kragelund Huse ApS​

Kragelund Huse ApS ejes af Maiken Kragelund og Henrik bøgebjerg og beskæftiger sig primært med opførelse af individuelle arkitekttegnede enfamilieshuse som opføres i totalentreprise. Kragelund Huse ApS har præcis de samme grundværdier som Orla Kragelund gennem mange år har været kendt for, nemlig, kvalitet og troværdighed.

For at opnå den samme høje standard som et ”Kragelund hus” er kendt for, så benyttes der de samme håndværkere, leverandøre og arkitekter, som der gennem mange år har været benyttet i Orla Kragelund ApS.

Referencer:

Elev

Malling

Nørregårds Alle 65, 8260 Hørning

Libravej 23, 8270 Højbjerg

Humlehave 22, 8382 Hinnerup.

Korsagervej 21, Foldby, 8382 Hinnerup.

Stenkløvervej 20, 8240 Risskov.

Vesterhåb 9, 8300 Odder.

Hvem er vi?

Maiken Kragelund

Maiken er uddannet designteknolog og byggeteknikker.  Det er Maiken der står for alt det der omhandler materialevalg, tidsplaner, byggepladsstyring,  kontrakter, tilbud og lignende.

Kontakt:

Mail: mk@kragelundhuse.dk

Mobil: 26 25 71 01

Henrik Bøgebjerg

Henrik er uddannet HDR og har mere end 12 års erfaring fra revisionsbranchen og tager sig derfor naturligt nok af alt det der omhandler økonomi. Desuden er Henrik på nuværende tidspunkt også i fuld sving med at uddanne sig til murer og er lærling hos Orla Kragelund ApS. Derfor vil Henrik være at finde på byggepladsen det meste af tiden.

Kontakt:

Mail: hb@kragelundhuse.dk

Mobil: 27 50 08 97

Orla Kragelund

Orla Kragelund er uddannet murer og har i næsten 40 år drevet byggefirmaet Orla Kragelund ApS med stor succes. Orla fungerer som konsulent i Kragelund Huse ApS. Han er meget synlig i det daglige både på byggepladsen og på kontoret. Begge steder bidrager han med sin store erfaring fra branchen gennem mange år.

Kontakt:

Mobil: 40 72 88 12​

​Få et uforpligtende tilbud

 

Vi vil så vidt muligt forsøge at kontakte dig indenfor det valgte tidsrum.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Besøg også​

Kragelund Huse  //  Carl Nielsens Vej 9, 8000 Århus C   //  CVR: 86278812  //  Telefon: 8698 7161  //  E-mail: info@orlakragelund.dk