Arkitekttegnet parcelhus til dig

​Vi hos Orla Kragelund ApS tegner og opfører nybyggeri og tilbygninger i totalentrepriser, og vi kan derved bygge et arkitekttegnet parcelhus eller en arkitekttegnet villa.  Det bliver præcis, som I ønsker det, ligesom det bliver helt unikt og personligt. Vi tegner naturligvis alle slags huse, ejendomme og andet nybyggeri. Vi har kunder i Aarhus, Skanderborg, Silkeborg og hele Østjylland.

Nybyggeri af et arkitekttegnet parcelhus

Et arkitekttegnet parcelhus opføres efter dine individuelle ønsker. Nogle bygherrer vælger naturligvis at bygge flere huse, men alt vores nybyggeri er unikt, når vi udfører det. Derfor vil en arkitekttegnet villa fra Orla Kragelund ApS altid have dit helt eget personlige præg.

Når vi skal tegne og opføre en arkitekttegnet villa, sker det på baggrund af viden og erfaring, der rækker 40 år tilbage i tiden til omkring 1977, hvor firmaet blev startet. Og nogle af vores nøgleord har altid været høj kvalitet og et tæt samarbejde med kunderne undervejs i alt nybyggeri af et arkitekttegnet parcelhus. 

Vi taler om dine ønsker og dit budget, og hvis du medbringer tegninger, ser vi naturligvis på dem.  Har du ikke tegninger allerede, begynder vores arkitekt at tegne dit parcelhus efter mødet. Du får tegningerne til gennemsyn, og vi retter til, hvis du har forslag til ændringer.  Vi går i gang med byggeriet af din villa, når du har godkendt tegningerne.

Aftal et møde om nybyggeri af en arkitekttegnet villa

Du er velkommen til at kontakte os for at drøfte jeres behov for en arkitekttegnet villa. Vi afgiver et uforpligtende tilbud, når vi har fundet frem til noget konkret, og derpå kan vi aftale et møde med en arkitekt.

Kontakt os hos Orla Kragelund ApS på telefon 86 98 71 61 eller på info@orlakragelund.dk for at aftale et møde om jeres nybyggeri af et arkitekttegnet parcelhus.

​Få et uforpligtende tilbud

 

Vi vil så vidt muligt forsøge at kontakte dig indenfor det valgte tidsrum.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Besøg også​

Orla Kragelund Aps  //  Carl Nielsens Vej 9, 8000 Aarhus C   //  CVR: 86278812  //  Telefon: 86 98 71 61  //  E-mail: info@orlakragelund.dk