Profil

Byggefirmaet Orla Kragelund ApS ejes af Thomas Kragelund og beskæftiger sig primært med opførelse af individuelle arkitekttegnede enfamiliehuse som opføres i totalentreprise. Byggefirmaet Orla Kragelund ApS har præcis de samme grundværdier som Orla Kragelund Aps har været kendt for gennem mange år, nemlig, kvalitet og troværdighed. For at opnå den samme høje standard som et ”Kragelund hus” er kendt for, så benyttes der de samme håndværkere, leverandører og arkitekter, som der gennem mange år har været benyttet i Orla Kragelund ApS.

​Hvem er vi?

Thomas Kragelund

Thomas er uddannet Markedsføringsøkonom. Thomas har været tilknyttet Orla Kragelund ApS siden 2010 og har været del af den daglige drift lige siden. Ansvarsområder som Thomas beskæftiger sig med er blandt andet økonomi, byggestyring og tilbudsgivning.

Besøg vores hjemmeside på: www.byggefirmaetorlakragelund.dk

Kontakt: Mail: byggefirmaet@orlakragelund.dk Mobil: 40 88 51 26

Orla Kragelund

Orla Kragelund er uddannet murer og har i næsten 40 år drevet Orla Kragelund ApS med stor succes. Orla fungerer som konsulent i Byggefirmaet Orla Kragelund ApS. Han er meget synlig i det daglige både på byggepladsen og på kontoret. Begge steder bidrager han med sin store erfaring fra branchen gennem mange år.

Kontakt: Mobil: 40 72 88 12

​Få et uforpligtende tilbud

 

Vi vil så vidt muligt forsøge at kontakte dig indenfor det valgte tidsrum.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Byggefirmaet Orla Kragelund  //  P.Mønsteds Alle 1A, 8270 Højbjerg   //  Telefon: 40885126  //  E-mail:  byggefirmaet@orlakragelund.dk