Kragelund Huse ApS​

Kragelund Huse ApS ejes af Maiken Kragelund og Henrik bøgebjerg og beskæftiger sig primært med opførelse af individuelle arkitekttegnede enfamilieshuse som opføres i totalentreprise. Kragelund Huse ApS har præcis de samme grundværdier som Orla Kragelund gennem mange år har været kendt for, nemlig, kvalitet og troværdighed.

For at opnå den samme høje standard som et ”Kragelund hus” er kendt for, så benyttes der de samme håndværkere, leverandøre og arkitekter, som der gennem mange år har været benyttet i Orla Kragelund ApS.

Besøg vores hjemmeside på:   www.kragelundhuse.dk

Hvem er vi?

Maiken Kragelund

Maiken er uddannet designteknolog og byggeteknikker.  Det er Maiken der står for alt det der omhandler materialevalg, tidsplaner, byggepladsstyring,  kontrakter, tilbud og lignende.

Kontakt:

Mail: mk@kragelundhuse.dk

Mobil: 26 25 71 01

Henrik Bøgebjerg

Henrik er uddannet HDR og har mere end 12 års erfaring fra revisionsbranchen og tager sig derfor naturligt nok af alt det der omhandler økonomi. Desuden er Henrik på nuværende tidspunkt også i fuld sving med at uddanne sig til murer og er lærling hos Orla Kragelund ApS. Derfor vil Henrik være at finde på byggepladsen det meste af tiden.

Kontakt:

Mail: hb@kragelundhuse.dk

Mobil: 27 50 08 97

Kragelund Huse  //  Beder Landevej 110  /  Telefon: 26257101  //  E-mail: mk@kragelundhuse.dk