Totalentreprise af byggefirma med 40 år erfaring

Orla Kragelund ApS er et kvalitetsbevidst byggefirma i Aarhus nær Silkeborg og Skanderborg, som tegner arkitekttegnede huse og dernæst opfører disse huse i en totalentreprise og hovedentreprise. En totalentreprise betyder, at vi varetager hele forløbet fra arkitekttegning og byggetilladelse til opførelse og aflevering samt selvfølgelig 1 og 5 års gennemgang. Det vil sige, at du under byggeprocessen roligt kan læne dig tilbage og bare glæde dig til at flytte ind i dit nye drømmehus.

Enhver totalentreprise sker efter jeres ønsker og drømme

Vi tegner og bygger omkring cirka 20 individuelle huse i en totalentreprise hvert år, og det har vi gjort i omkring 40 år. Vi leverer enhver opgave efter bygherrens individuelle ønsker, således der bliver tale om helt unikke huse med et helt personligt præg. 


Når vi opfører arkitekttegnede huse som totalentreprise og hovedentreprise, lægger vi vægt på at bygge i høj kvalitet og i et tæt samarbejde med kunderne, så de får præcis, hvad de drømmer om. Desuden benytter vi al vores erfaring og viden gennem 40 år til at skabe folks drømmehuse.

Når du planlægger at få opført et hus, inviterer vi først til et møde med murermester Orla Kragelund og vores dygtige ledende arkitekt. Vi starter med en drøftelse, hvor vi gennemgår jeres ønsker og behov, og hvor vi taler os frem til et forslag. Derpå udarbejder vi et uforpligtende tilbud. Afslutningsvist aftaler vi en byggeplan for din entreprise, hvorpå vi går i gang.

Ring til os for at aftale et uforpligtende møde

Du er velkommen til at kontakte os hos Orla Kragelund ApS, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil aftale et møde angående totalentreprise. Du kan ringe til os på telefon 86 98 71 61, men du kan også skrive til os på vores e-mail, der er info@orlakragelund.dk. Derpå svarer vi tilbage hurtigst muligt.

​Få et uforpligtende tilbud

 

Vi vil så vidt muligt forsøge at kontakte dig indenfor det valgte tidsrum.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Orla Kragelund Aps  //   Byagervej 20B, 8330 Beder   //  CVR: 86278812  //  Telefon: 86 98 71 61  //  E-mail: info@orlakragelund.dk